Inspector salut pública
Ens Local
Col·lectiu professional
Tècnic auxiliar
Àmbit funcional
Serveis d'acció ciutadana
Codi
XTAAC003
Missió
Desenvolupar accions encaminades a comprovar, investigar i controlar l’adequació dels establiments alimentaris, els seus productes i processos relacionats, amb la normativa sanitària vigent, amb l'objectiu de protegir la salut pública i garantir la posada al mercat d'aliments segurs.
Funcions generals
1. Realitzar inspeccions als establiments minoristes de qualsevol sector alimentari per tal de comprovar les condicions sanitàries dels locals i de les instal·lacions, així com altres aspectes de formació del personal i acreditació de programes d’autocontrol.
2. Investigar les infraccions amb la finalitat de comprovar-ne l’abast, les causes i les responsabilitats dels presumptes autors.
3. Controlar l’adequació a la normativa vigent dels establiments, els seus productes i els seus processos.
4. Aixecar actes d’inspecció quan s’apreciïn fets constitutius d’infracció.
5. Emetre els informes corresponents relatius a les seves actuacions (informe d’inspecció i informe tècnic).
2. Investigar les infraccions amb la finalitat de comprovar-ne l’abast, les causes i les responsabilitats dels presumptes autors.
3. Controlar l’adequació a la normativa vigent dels establiments, els seus productes i els seus processos.
4. Aixecar actes d’inspecció quan s’apreciïn fets constitutius d’infracció.
5. Emetre els informes corresponents relatius a les seves actuacions (informe d’inspecció i informe tècnic).
X
Nom de la competència | clau | 1 | 2 | 3 | 4 |
---|
Nivell
Carregant...
Perfil de competències
Fes clic a cercle per veure els recursos i accions formatives per a cada competència
Competència clau Competència clau