Acció formativa del BAF
Control sanitari en petits establiments del sector llàctic: elaboració i venda de formatges i productes làctics
Àmbit promotor de la formació:
Gerència de Serveis de Salut Pública i Consum
Requisits:
No s'exigeixen requisits per cursar l'acció formativa
Modalitat:
Curs
Canal:
Presencial
Durada:
15.00 h
| Presencial   15.00 h
| Videoformació   0.00 h
| Treball en línia   0.00 h
Nombre de participants:
Mínim 15
| Òptim  
20
| Màxim  
25
Tipus d'acreditació:
Certificat d’assistència
Temàtica:
Descriptor:
Objectius

Posar a l'abast dels assistents, els coneixements bàsics per desenvolupar les seves funcions i responsabilitats en matèria de vigilància i control de les condicions sanitàries dels establiments d'elaboració i venda de formatges i productes làctics.

Continguts
.Caracterìstiques i composició de la llet.
.Tractaments previs i tecnològics de la llet.
.Principis bàsics d'elaboració de formatges i productes làctics.
.Condicions higiènicosanitàries d'una formatgeria.
.Autocontrols
Metodologia d'impartició
Classes teòriques i una teòrica-pràctica
Metodologia d'avaluació
2 sessions teòriques presencials que s'impartirien en una aula de la Diputació

1 sessió teòrica-pràctica que consistirà en visitar les instal·lacions d'un obrador i veure l'elaboració in situ de formatges i/o productes lactis artesans
Destinataris
Col·lectiu professional Àmbit funcional Lloc de treball Competència
Tècnic especialista Serveis d'acció ciutadana Tècnic salut pública Promoció de la salut pública i comunitària