Àmbit promotor de la formació:
Direcció de Serveis de Formació
Requisits:
· Personal del sector d'hostaleria i restauració dins del servei de menjars (menjadors col·lectius, office de serveis, en relació als menjars preparats per a la venda, subministrament i/o servei directe al públic o a col·lectivitats, auxiliars, etc.), que participa directament en la manipulació d'aliments, i que té responsabilitats en l'execució o supervisió de l'autocontrol i de les manipulacions.
· Es requereix que els participants tinguin la càmera activada durant tota la sessió. Aquesta mesura permet assegurar una experiència d'aprenentatge més interactiva i efectiva.
· Es requereix que els participants tinguin la càmera activada durant tota la sessió. Aquesta mesura permet assegurar una experiència d'aprenentatge més interactiva i efectiva.
Modalitat:
Curs
Canal:
Videoformació
Durada:
6.00 h
| Presencial
0.00 h
| Videoformació
6.00 h
| Treball en línia
0.00 h
Nombre de participants:
Mínim 10
| Òptim
15
| Màxim
30
Tipus d'acreditació:
Certificat d’aprofitament
Temàtica:
Descriptor: