Acció formativa del BAF
Elaboració i venda de gelats d'àmbit local. Característiques i riscos sanitaris.
Àmbit promotor de la formació:
Gerència de Serveis de Salut Pública i Consum
Requisits:
No s'exigeixen requisits per cursar l'acció formativa.
Modalitat:
taller
Canal:
Presencial
Durada:
5.00 h
| Presencial   5.00 h
| Videoformació   0.00 h
| Treball en línia   0.00 h
Nombre de participants:
Mínim 10
| Òptim  
10
| Màxim  
10
Tipus d'acreditació:
Certificat d’assistència
Temàtica:
Descriptor:
Objectius

· Posar a l'abast dels assistents els coneixements bàsics per desenvolupar les seves funcions i responsabilitats en matèria de vigilància i control de les condicions sanitàries dels establiments de venda i elaboració de gelats.

Continguts
Gelats
· Composició, estructura, tipus, processos d'elaboració
· Perills i punts de control crític en l'elaboració i venda de gelats
· Controls i sistemes de conservació i exposició
· Normes sanitàries aplicables a l'elaboració i venda de gelats.
Metodologia d'impartició
Sessió teòrica-pràctica a les instal·lacions d'un obrador per conèixer el procés d'elaboració de gelats in situ
Metodologia d'avaluació
Assistència
Destinataris
Col·lectiu professional Àmbit funcional Lloc de treball Competència
Tècnic auxiliar Serveis d'acció ciutadana Inspector salut pública Promoció de la salut pública i comunitària
Tècnic especialista Serveis d'acció ciutadana Tècnic salut pública Promoció de la salut pública i comunitària